Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:47:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mugur Isarescu acuzat de abuz în serviciu şi instigarea la fals


26 februarie 2016

Deşi este protejat internaţional de către marile puteri ce au mari interese în România, Mugur Isărescu va fi acuzat de abuz în serviciu şi instigarea la fals şi va fi arestat în cursul anului 2016, conform mai multor surse printre care se numără şi jurnalistul Radu Moraru. Primul pas a fost făcut în luna aprilie 2015, când Agenţia Naţionala de Integritate a verificat averea guvernatorului BNR.

Banca Naţională a României protejează băncile private în loc să protejeze cetăţenii români. Băncile străine din România au avut profituri uriaşe în ultimii ani, protejate de Mugur Isărescu şi supuşii lui de la BNR, creându-se o adevărată mafie bancară cu legături în lumea politică şi în cea interlopă.

După adoptarea proiectului de lege care permite unei persoane care s-a împrumutat la bancă şi nu mai poate plăti datoria să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat în Camera Deputaţilor, bancherii au sărit ca arşi şi s-au apucat să arunce bani slugilor din media pentru a creea adevărate campanii de manipulare împotriva legii menţionate.

Folosind cuvinte precum „îngrijorare”, „consecinţe extreme” şi „impact negativ”, trompetele lui Isărescu încercă să agite spiritele în favoarea bancherilor, sperând ca românii să se sperie şi să se opună promulgării acestei legi care i-ar scăpa de datorii şi ar lua băncilor dreptul de a-i urmări până la sfârşitul vieţii lor, a copiilor şi nepoţilor lor.

Pe anumite căi, bancherii, în frunte cu Isărescu, recurg chiar şi la intimidarea preşedintelui Klaus Iohannis, pentru ca acesta să nu promulge această lege, potrivit căreia o persoană care s-a împrumutat la bancă şi nu mai poate plăti datoria poate să treacă în proprietatea băncii imobilului ipotecat, banca nemaiputându-se îndrepta către alte bunuri sau venituri scrie nedreptate.net

Anchetele jurnalistice au demonstrat, de-a lungul anilor, că băncile vând creditele clienţilor pe nimic (10%, 5% din valoare, uneori chiar mai puţin) unor firme care urmează să îi execute pe clienţi precum nişte cămătari ordinari, cerându-le acestora sume mai mari decât cele pe care le datorau băncilor. Clienţii de bună credinţă intră astfel în imposibilitatea de a mai plăti enorma sumă pe parcursul vieţii, datoriile fiind moştenite de soţii/soţiile şi copiii acestora, ce rămân sclavi ai firmelor-cămătar, moştenite la rândul lor de către copiii parveniţi ai infractorilor de azi.

BNR şi-a făcut în acest an, pentru a mai da locuri de muncă unor parveniţi, un comitet de supraveghere macro-prudenţială. Când zeci de mii de „împrumutaţi” au făcut adrese către BNR, acest comitet nu a dat nici măcar un răspuns sau o îndrumare care să ajute pe cineva să-şi rezolve problemele cu vreo bancă. Abia după apariţia legii menţionate au prins glas toţi aceşti îmbuibaţi care simt că vor pierde sume mari de bani, sume cu care îşi întreţin copiii de-bani-gata şi amantele.

Cea mai mare greşeală făcută de Mugur Isărescu a fost că s-a poziţionat împotriva a milioane de români care credeau că BNR este instituţia care veghează ca ei să nu fie abuzaţi de către bănci.

Mugur Isărescu a fost numit în fruntea Băncii Naţionale în septembrie 1990. De 25 de ani, acest personaj sinistru a tăcut la fiecare lovitură dată cetăţenilor acestei ţări de către cei mai corupţi dintre oameni. S-au devalizat şi s-au jefuit sute de bănci, iar el a tăcut şi a încasat beneficii. Şi a deschis larg gura de fiecare dată când interesele acestor corupţi au cerut-o, folosindu-se de limba de lemn a sistemului monetar pentru a manipula opiniile conaţionalilor lui, cei pe care nu dă doi bani. Acum, Isărescu nu face altceva decât să lupte împotriva românilor.

Sursa: cyd.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro