Vineri, 29 martie 2024 - 1:44:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Laufer: Valoarea banilor în România este mult mai mare; 100 de euro valorează cât 200 de euro în Marea Britanie


1 septembrie 2017

Valoarea banilor în România este mult mai mare decât afară, iar 100 de euro valorează cât 200 euro în Marea Britanie şi cât 150 euro în Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

"Este important să promovaţi conceptul "value for money". Foarte mulţi oameni care vizitează ţara noastră sunt surprinşi de serviciile şi de calitatea serviciilor pe care le pot găsi în România şi preţul foarte redus pentru acestea. Discutăm de la restaurante, la alt tip de servicii, cumpărături şi aşa mai departe. Este un lucru crucial câteodată, când, o companie multinaţională decide să vină într-o anumită zonă, pentru că există mulţi expaţi. Şi ei îşi doresc un standard de viaţă cât se poate de bun", le-a spus Laufer, diplomaţilor şi oamenilor de afaceri prezenţi.

El a precizat că valoarea banilor în România este mult mai mare.

"Vă dau un exemplu: 100 de euro în România valorează cât 200 de euro în marea Britanie şi cât 150 euro în Germania. Valoarea banilor în România este mult mai mare. Lucrul acesta este un element serios pe care trebuie să-l vindeţi mai departe", a mai arătat ministrul.

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe organizează joi Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române (RADR), cu tema ''O lume în schimbare: Mizele politicii externe a României''.

La eveniment sunt aşteptaţi Mihai Daraban, preşedintele CCIR, Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe, Liviu Voinea, viceguvernator al Băncii Naţionale a României şi Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro