Marţi, 19 martie 2024 - 3:59:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ANAF scoate la vânzare un BMW cu 3.300 de lei


2 octombrie 2017

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), direcţia Ploieşti, anunţă că vrea să valorifice mai multe bunuri confiscate, care au devenit proprietatea statului.

Printre altele, se scoate la licitaţie nisip cuarţos, 441 de tone, freze de mai multe dimensiuni şi pentru mai multe operaţiuni, burghie speciale sau seturi de plăcuţe aşchietoare.

De asemenea, au mai fost la vânzare, prin magazinul propriu, tot de Direcţia ANAF Ploieşti, şi mai multe pachete cu pachete de piele naturală, dar şi pantaloni raiaţi, „inscripţionaţi GAP Jeans”. Mai multe detalii găsiţi – aici.

Şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman organizează o licitaţie pentru vânzarea unui autoturism marca BMW. Potrivit anunţului, acesta ar avea aproximativ 158.000 de kilometri la bord, are un motor de 1.895 cm3, iar gradul de uzură este de 80%. Valoarea de vânzare este de 3.367 de lei, cu TVA inclus.

Autoturismul, cu volanul pe dreapta, se află în depozitul sediului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, municipiul Alexandria, şi poate fi vizitat în zilele lucrătoare. Mai multe detalii găsiţi – aici.

Săptămâna aceasta, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a valorificat prin licitaţie două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv în comună Crişan şi în oraşul Sulina, judeţul Tulcea, care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanţa în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vîntu. Valoarea totală a obiectivelor valorificate este de 19.566.643, informează ANAF.

„Sumele obţinute din valorificarea celor două bunuri vor acoperi o parte din sumele care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanţa în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vântu, în baza hotărârilor judecătoreşti”, arată ANAF.

Inspectorii structurii de executari silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continuă procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul devalizării Fondului Naţional de Investiţii (FNI).

„Condamnă pe inculpatul Vîntu Sorin-Ovidiu la pedeapsa de 5 ani închisoare, la care, potrivit art.36, alin.1 din noul Cod penal, adaugă sporul de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de spălarea banilor, în formă continuată, astfel că inculpatul va executa pedeapsa de 8 ani închisoare”, se arată în decizia de marţi a Curţii de Apel, care este definitivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro