Marţi, 16 aprilie 2024 - 9:46:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Presedintele CCI Prahova, in Dubai, la Conferinţa Internaţională EUMMAS Academe2Society


22 februarie 2023

Aurelian Googulescu, Preşedintele CCI Prahova şi Vicepreşedinte CCI România pentru Diplomaţie Economică a participat la Conferinţa Internaţională EUMMAS Academe2Society,  cu tema “Global Social and Technological Development and Sustainability”.

Evenimentul a fost organizat în Dubai, Emiratele Arabe Unite, sub egida EUMMAS ACADEMIC CONOSRTIUM şi a fost găzduit de Skyline University College (SUC) – instituţie academică de prestigiu din Dubai, aflată sub patronajul ASR Sheikh Dr. Sultan Bin Mohammed Al Qassimi.

EUMMAS – Asociaţia Europeană pentru Marketing şi Management -  este o organizaţie internaţională non-guvernamentală şi non-profit care îşi propune dezvoltarea ştiinţei în Europa şi la nivel global, acţionând ca mentor, leader, purtător de cuvânt si asociaţie profesională.

Din 2020, Dl. Aurelian Gogulescu a fost ales Vicepreşedinte Onorific al EUMMAS, alăturându-se astfel unui grup select de personalităţi internaţionale cu activitate şi conexiuni în ştiinţe sociale, economice şi diplomaţie economică.

În această calitate, în data de 22 februarie, Aurelian Gogulescu a susţinut în plenul Conferinţei EUMMAS de la Dubai o prezentare cu tema “Economic Diplomacy – Comprehensive Synergy between Business-Academia-Diplomacy”, ilustrată cu exemple de bună practică din activitatea Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova si totodata din experienta sa de Consul Onorific al Republicii Macedonia de Nord la Ploiesti.

În aceeaşi zi,  Aurelian Gogulescu a primit o distincţie din partea organizatorilor pentru activitate sustinuta în domeniul diplomaţiei economice.

La eveniment au participat numeroase personalităţi : înalţi reprezentanţi diplomatici în EAU (Consuli Generali, reprezentanţi ai Ambasadelor), somităţi din lumea academică, reprezentând ţări şi instituţii de învăţământ marcante de pe 4 continente – Europa, Asia, Africa şi America – precum şi oameni de afaceri proeminenţi din EAU.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro