Joi, 28 martie 2024 - 4:41:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Începutul sfârşitului pentru ţigareta electronică


5 iunie 2013

Autorităţile franceze intenţionează să aplice aşa numitelor ţigarete electronice aceleaşi restricţii ca pentru ţigaretele clasice.

Ministrul francez al Sănătăţii a declarat că vânzarea ţigaretelor electronice către minori va fi interzisă iar autorităţile de la Paris iau în calcul şi posibilitatea ca utilizarea acestora să fie interzisă în baruri şi restaurante, aşa cum se întâmplă acum cu ţigaretele clasice, scrie Le Monde.

Decizia autorităţilor franceze vine după ce, pe 28 mai, au fost făcute publice rezultatele unui studiu, care arată că deşi ţigaretele electronice sunt mai puţin nocive decât tutunul, totuşi, ele pot incita la fumat, mai ales că pot fi cumpărate de oriunde şi de oricine şi pot fi utilizate oriunde.

Marisol Touraine, ministrul Sănătăţii, a fost însă tranşantă: “Să inhalezi vapori (vaporiser, în franceză) înseamnă să fumezi. Ţigareta electronică nu este un produs obişnuit”, a spus ministrul, care a adăugat că acestui produs i se va aplica acelaşi tratament ca produselor obişnuite din tutun.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro