Marţi, 19 martie 2024 - 6:42:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Despăgubiri record pentru victimele accidentului din Muntenegru


26 iunie 2013

Cuantumul exact al despăgubirilor pe care le vor primi victimele accidentului din Muntenegru nu se poate şti exact în acest moment, însă această sumă poate ajunge şi la cinci milioane de euro, cât este maximul prevăzut de legislaţie

 

Suma nu este aceeaşi pentru fiecare. De asemenea, o condiţie este ca fiecare familie a celor decedaţi sau cei răniţi să ceară despăgubiri în baza răspunderii civile a autocarului. Ulterior, asiguratorul va face o evaluare, conform unei grile proprii, iar acestea de obicei durează destul de mult timp.

 

De asemenea, la aceste sume se mai pot adăuga asigurările pentru călătorii în străinătate achiziţionate de turişti, acele travel card-uri, care se pot ridica între 5.000 şi 50.000 de euro, sau chiar nelimitat, în funcţie de ce a vrut să cumpere fiecare şi ce plafoane utilizează asigurătorii. O altă posibilitate o constituie o asigurare pe care transportatorul să o fi făcut, atât pentru bagaje cât şi pentru călători. Fiind facultativă, aceasta nu este deseori cumpărată de companii. Plafonul este şi el stabilit de către asigurator.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro