Vineri, 29 martie 2024 - 7:29:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Catrinel Menghia l-a lăsat pe Charlie Sheen fără reclama la Fiat VIDEO


24 februarie 2012

catrinelRomânca Catrinel Menghia este modelul care promovează noul model al celor de la Fiat, 500 Abarth. Însă frumoasa manechină nu a fost singura aleasă să promoveze autoturismul. Actorul Charlie Sheen a filmat o reclamă pentru autovehiculul companiei italiene, însă, în cele din urmă spotul nu a mai fost difuzat.

Se pare că Fiat o preferă pe Catrinel Menghia, în detrimentul lui Charlie Sheen, scrie enational.ro. Focoasa româncă i-a făcut pe americani să li se aprindă călcâiele în reclama pentru Fiat 500, care a fost difuzată la Super Bowl. Milioane de telespectatori au vrut să afle cine este misterioasa brunetă care apare în spot, după ce l-au urmărit la televizor.

Senzualitatea şi corpul româncei i-a determinat pe cei de la compania italiană să o păstreze pe Catrinel în acest spot, în detrimentul lui Charlie Sheen, care filmase şi el o reclamă la acelaşi model. Se pare că în clipul filmat de Sheen, actorul trebuia să gonească prin casă, la volanul unui Fiat 500 Abarth, băgând spaima într-o armată de femei frumoase. La finalul relamei, Sheen iese pe jumătate din maşină şi arătându-şi brăţara de monitorizare de la picior, ar fi spus: "Până la urmă, arestul la domiciliu nu e chiar atât de rău".

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro