Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:14:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angela Gheorghiu - succes fulminant la primul ei concert în Washington


13 martie 2012

angela_gheorghiuPrimul concert al Angelei Gheorghiu în capitala Statelor Unite, desfăşurat la Kennedy Center, a avut parte de ovaţiile publicului şi ale presei de peste Ocean.

Celebra soprană Angela Gheorghiu, acompaniată de orchestra condusă de dirijorul american Eugene Kohn, a susţinut la Washington un recital dedicat în mare parte operei lui Jules Massanet, cu fragmente din operele Cherubin, Manon şi Cidul.


Pe parcursul concertului diva căreia i se spune Draculette - datorită provenienţei ei din ţara lui Dracula, a îmbrăcat trei ţinute - roz, negru şi auriu.
Prezenţa alături de Eugene Kohn, dirijorul care în anii ’70 a acompaniat-o şi pe Maria Callas, i-a prilejuit Angelei Gheorghiu ocazia de a aminti că anul trecut a lansat un album omagiu dedicat celebrei soprane de origine greaca.


Periplul internaţional al Angelei Gheorghiu continuă luna aceasta, la Barcelona şi Hamburg, cu opera “La Boheme”, iar în aprilie este aşteptată la Buenos Aires, unde va concerta împreună cu soţul său, tenorul Roberto Alagna.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro