Marţi, 19 martie 2024 - 5:38:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chinezii vizează Clujul


22 iunie 2014

'Vicepreşedintele CJ Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, Vakar Istvan, împreună cu vicepreşedintele Ioan Oleleu, au primit vizita unei delegaţii de afaceri din China formată din membrii echipei manageriale a Companiei de construcţii civile 'Tianyuan Construction Group Corporation'.

O atenţie aparte a fost acordată proiectelor forului administrativ judeţean care vizează construirea Spitalului Regional de Urgenţă, a Spitalului Pediatric Monobloc, programului de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene şi respectiv Parcurilor Industriale administrate de Consiliul Judeţean prin intermediul S.C. TETAROM S.A. şi facilităţilor pe care acestea le oferă potenţialilor investitori. Nu în ultimul rând, a fost abordată posibilitatea dezvoltării în comun, într-un parteneriat de tip public-privat, a unui proiect de construcţie a unui cartier care să includă şi o importantă componentă de locuinţe sociale', se menţionează într-o informare a CJ Cluj remisă AGERPRES.

Reprezentanţii părţii chineze şi-au manifestat interesul de a participa la derularea acestor investiţii atât în calitate de finanţatori, cât şi de executanţi ai lucrărilor, într-o formulă juridică ce va fi agreată ulterior analizării documentaţiilor tehnico-economice puse la dispoziţie de către partea română.

Vizita oamenilor de afaceri chinezi se constituie într-o etapă pregătitoare a Forumului Economic Cluj-Shandong ce va avea loc la Cluj-Napoca în 26 iunie, în organizarea Consiliului Judeţean Cluj, a Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, TEATROM S.A şi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Cluj, manifestare la care va participa o importantă delegaţie administrativă şi de oameni de afaceri chinezi condusă de vice-guvernatorul Provinciei Shandong.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro