Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:37:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine sunt victimele incendiului de la Ferma Dacilor? Opt persoane au decedat


27 decembrie 2023


Opt persoane şi-au pierdut viaţa în dimineaţa celei de a doua zi de Crăciun, într-un incendiu devastator care a distrus „Ferma Dacilor” de la Tohani, locaţie considerată de top pentru turişti si nu numai. 

Cele mai multe victime sunt persoane tinere, cu vârsta sub 22 de ani, mulţi dintre cei decedaţi fiind sportivi de performanţă. 

Luca (16 ani) şi Petru Ene (11 ani), împreună cu tatăl lor Lucian (48 de ani) au pierit în tragedia care a şocat România. Cei doi băieţi practicau fotbalul de performanţă fiind legitimaţi unul la CSA Steaua (Luca), iar Petru la News Stars. 

Fratele geamăn al lui Luca, Matei (16 ani), a fost scos din flăcări şi se află în spital, alături de mama sa, Ene Ileana Camelia (47 ani).

Printre tinerii care şi-au pierdut viaţa la Tohani se numără Adrian Mateescu (22 ani), Anitei Niţescu (22 ani), Vlad Băiceanu (21 ani),  Anca Gavrilă (21 de ani) dar şi Victor Dinicu (11 ani), fiul patronilor Fermei Dacilor .

Potrivit unor surse, tinerii participaseră  la o petrecere a unuia dintre fii lui Cornel Dinicu, organizată într-o mansardă a restaurantului.  Şapte persoane au fost deja găsite carbonizate, iar reprezentanţii ISU Prahova caută şi cea de a opta victimă a dezastrului.

Din locaţia extrem de căutată de turişti, acum apar tot felul de nereguli. Ferma Dacilor nu avea autorizaţie ISU, dar nici autorizaţie de construcţie.

Vor urma anchete, peste anchete, dar dincolo de nereguli rămân opt vieţi pierdute. 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro