Duminică, 19 mai 2024 - 8:48:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bărbatul care a fost la un pas să violeze o ploieşteancă pe scara blocului, săltat de poliţişti


8 mai 2024

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti au desfăşurat o operaţiune de percheziţie la domiciliul unui bărbat suspectat de comiterea unei agresiuni sexuale.

 

Potrivit informaţiilor obţinute, bărbatul în vârstă de 24 de ani este acuzat că, pe data de 3 mai, ar fi urmărit o femeie până în scara blocului acesteia şi ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zona intimă. Conform relatărilor, femeia ar fi reacţionat imediat, ţipând şi împingându-l pe individ pentru a opri atacul, moment în care acesta ar fi fugit de la locul faptei.

 

Suspectul a fost ulterior identificat de către poliţişti, ceea ce a dus la emiterea unui mandat de percheziţie pentru domiciliul său. Operaţiunea desfăşurată în această dimineaţă a fost susţinută de către poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova.

 

Bărbatul urmează să fie condus la sediul poliţiei în vederea audierii, în timp ce ancheta continuă pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz deosebit de grav. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro