Vineri, 18 octombrie 2024 - 7:19:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ploieşti, gazda Summitului Tinerilor 9.0 – Evenimentul care dă voce noii generaţii


17 octombrie 2024

În perioada 16-20 octombrie 2024, Ploieşti devine scena celui mai important eveniment dedicat tinerilor din România – Summitul Tinerilor 9.0. Cu peste 500 de invitaţi din întreaga ţară, acest summit marchează punctul culminant al anului în care municipiul deţine titlul de Capitala Tineretului din România.

Sub tema „CHOICES”, Summitul Tinerilor din acest an îşi propune să inspire şi să provoace tinerii să devină factori de schimbare în comunităţile lor, dar şi să exploreze alegerile esenţiale care le vor contura viitorul. Organizat de Consiliul Tineretului din România, împreună cu parteneri locali şi naţionali, inclusiv Primăria Ploieşti şi BCR, evenimentul promite patru zile pline de dezbateri, sesiuni interactive şi ateliere menite să dezvolte competenţele şi iniţiativele tinerilor.

Activităţile se vor desfăşura la Palatul Culturii şi la Hipodromul din Ploieşti, locaţii unde tinerii vor avea ocazia să participe la discuţii pe teme de actualitate, să împărtăşească idei şi să colaboreze la proiecte comune. De la workshop-uri creative până la schimburi de bune practici, summitul creează un spaţiu de dialog şi cooperare, în care tinerii pot influenţa direct direcţiile viitoare ale societăţii.

Summitul Tinerilor 9.0 nu este doar un eveniment de învăţare, ci şi un prilej pentru tineri de a lua parte la un proces de dezvoltare accelerată, care să îi pregătească pentru rolurile pe care le vor avea în viitor. Într-o lume în continuă schimbare, summitul subliniază importanţa alegerilor pe care tinerii le fac încă din adolescenţă, oferindu-le un cadru propice pentru a-şi dezvolta abilităţile necesare pentru a avea un impact pozitiv, atât pe plan personal, cât şi în comunităţile lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 octombrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro