Miercuri, 22 mai 2019 - 6:02:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Germanii se plâng că românii şi bulgarii le creează probleme


3 martie 2013

Edilul oraşului german Duisburg, Soeren Link, s-a plâns la un post de televiziune din Germania că prezenţa în Duisburg a imigranţilor români şi bulgari a crescut gradul de criminalitate. Totodată, poliţia locală din mai multe oraşe din Germania a semnalat existenţa unor grupări de crimă organizată formată din cetăţeni rromi de naţionalitate română.

Primarul german i-a acuzat pe români şi bulgari că din cauza lor oraşul este murdar şi că primăria trebuie să plătească bani mai mulţi pentru întreţinerea acestor imigranţi.

„Suntem puternic afectaţi. Imigranţii români şi bulgari provoacă o adevărată debandadă în Duisburg, comit infracţiuni, iar primăria plăteşte aproape 17 milioane de euro anual pentru cheltuieli cu cazarea, procurarea de alimente şi întreţinerea ordinii publice în cartierul unde aceştia s-au aşezat", a declarat Soeren Link, primarul din Duisburg.

Edilul s-a plâns şi de munţii de gunoi din apropierea clădirilor în care s-au mutat imigranţii de etnie rromă. Primarul a mai spus că rromii îşi trimit copiii la furat, dar tot ei sunt cei care cer ajutor lunar pentru creşterea copilului, ajutor în valoare de peste 2.000 de euro.
Sursa foto: http://www.guardian.co.uk


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(35 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

ALDE Campanie

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar mirica a gheorghe 0  

oare citi GERMANII LUCREAZA IN ROMANIA ????? POLITICA ROMANEASCA ESTE FACUTA DESCREDITATA PUSA LA PUNC DE UNII PROFITATORIII ASTAI NUI DEMOCRATIE DACA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN ERA LA CONDUCERE TOTUL SAR FI NORMALIZAT DE LA INCEPUT SAU CREAT CLICI SI DEASUPRA ALTE CLICI PLACI TECTONICE REZISTENTE LA CUTREMURE POLITICE SI JURIDICE SALVAREA VINE DE LA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN ADMITEREA POLITICI GERMANE DIN 1948-9 SI CISTIGAM

(4 martie 2015 19:34:59)


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2019
Autentificare
stiriactuale.ro