Vineri, 29 martie 2024 - 6:55:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noi locuri de muncă pentru studenţii români


25 martie 2013

Centrul de Carieră al Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu Asociaţia Link Education and Practice (LEAP), au organizat la Cluj-Napoca, în perioada 21-23 martie, Masa Rotundă a Centrelor universitare de Consiliere şi Orientare în Carieră. Acţiunea face parte din seria de evenimente marca ”Angajabilitatea în Centru”, proiect iniţiat şi dezvoltat de LEAP.

Întâlnirea de la Cluj-Napoca a reunit reprezentanţii a 22 de centre universitare de orientare şi consiliere în carieră din întreaga ţară şi se înscrie în şirul acţiunilor menite să ajute la crearea unui dialog real între aceste centre, precum si la elaborarea unor strategii comune menite să crească gradul de angajabilitate al studenţilor şi absolvenţilor cu studii superioare.

Întins pe durata a trei zile, evenimentul a inclus o sesiune de schimburi de bune practici şi proiecte între centrele universitare prezente, la care au participat şi studenţi ai UBB care urmează cursuri de specializare în consiliere, grupuri de discuţii tematice şi o masă rotundă cu angajatorii, menită să ajute la conturarea unor modele concrete de cooperare între centre şi angajatori. Întâlnirea s-a încheiat cu stabilirea unui plan de lucru comun pentru centrele participante, până la următoarea ediţie a evenimentului, care va avea loc în luna septembrie.

Evenimentul s-a aflat la ediţia a VI-a, fiind pentru prima dată când este organizat la Cluj-Napoca. Totodată, ediţia de anul acesta se mândreşte cu cel mai mare număr de participanţi de până acum.

Partenerul oficial al acestei ediţii este compania Microsoft România, care dovedeşte prin aceasta, încă o dată, că investeşte în educaţie şi dezvoltarea proiectelor care au drept miză strategică îmbunătăţirea pregătirii studenţilor şi creşterea angajabilităţii lor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro