Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:13:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Întâlnire-dezbatere- “Arhitectura echităţii sociale”


19 mai 2013

Şcoala Doctorală “Paradigma Europeană” din cadrul Facultăţii de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai continuă seria de întâlniri sub egida UniversitateA pentru Societate Echitabilă (http://pages.ubbcluj.ro/scoaladoctorala/2013/04/18/264/).

A patra întâlnire a seriei de dezbateri se va desfăşura pe 20 mai 2013, cu începere de la ora 18.00, în Aula Facultăţii de Studii Europene, de pe str. Em. de Martonne, nr. 1. Arhitect şi cadru didactic la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism, Ion Mincu, precum şi coordonator de programe la Fundaţia Soros din Bucureşti,  Lorin Niculae va vorbi despre “Arhitectura echităţii sociale”. Evenimentul este organizat împreună cu Fundaţia Desire din Cluj.

Evenimentul oferă ocazia celor interesaţi de a discuta în mod critic despre rolul social al cunoaşterii, despre educaţia universitară ca bun public, despre funcţia şi poziţionarea universităţii în societatea de azi, dar şi despre intelectualul public care practică cariera sa academică asumându-şi responsabilităţi sociale şi etice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro