Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:32:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cercul Verde Creativ


18 iunie 2013

Pentru că vrem, pentru că ne pasă dar mai ales pentru că ştim cât e de important, echipa noastră propune o alternativă de protejare a mediului printr-un atelier de reciclare creative în vederea dezvoltării personale a copiilor!

Te aşteptam sâmbătă, 22 iunie de la ora 09:00 pe Bulevardul Castanilor din Ploieşti, în Foişorul de Lemn să îţi împărtăşim secretele noastre la Cercul Verde Creativ. Vino cu copilul tău şi oferă-i şansa de a învăţa cum să recicleze într-un mod inedit şi de a-şi dezvolta personalitatea şi creativitatea.

Dacă are între 4 şi 12 ani, îţi poţi înscrie gratuit micuţul la numărul de telefon 0728 967 502 sau la [email protected].

În cadrul evenimentului Cercul Verde Creativ ne jucăm cu obiectele scoase din uz şi le dăm o altă înfăţişare şi utilitate. Facilitam o atmosferă de lucru degajată dar atent susţinută de o atitudine pozitivă şi interes continuu pentru opiniile şi viziunea copiilor. Folosind mijloace artistice, oferim un model sănătos de responsabilitate şi respect pentru oameni şi mediul înconjurător.

Entuziasmul şi experienţa echipei noastre tinere în lucrul terapeutic cu micuţii şi în domeniul artelor plastic ne susţin activităţile pe care le propunem.

Prin Atelierul Lukico am ales să ne aducem aportul în societate oferind o alternativă de reciclare şi protejare a mediului, stimulând în acelaşi timp dezvoltarea personală a copiilor. Întărirea încrederii în sine, relaţionarea sănătoasă, stimularea creativităţii copiilor dar şi protejarea mediului sunt câteva din obiectivele noastre.
Organizăm ateliere de reciclare prin mijloace artistice în vederea dezvoltării personale a copiilor în grădiniţe şi şcoli încă din 2012.

Pentru informaţii suplimentare poţi contacta echipa noastră sau poţi vizita pagina de facebook – www.facebook.com/LukicoWorkshops.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro