Marţi, 19 martie 2024 - 8:32:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Autocarul răsturnat în Muntenegru era asigurat la Omniasig


27 iunie 2013

Autocarul implicat în accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morţi şi 29 de răniţi, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA şi CASCO, poliţa facultativă având şi o componentă care acoperă riscul de accidentare, a anunţat miercuri compania. Despăgubirile totale s-ar putea ridica la 6 milioane de euro, potrivit estimărilor din piaţă.

 

"Pentru a fi alături de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon specială la care persoanele implicate în accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informaţii despre modalitatea de intrare în posesia despăgubirilor. (...) Punem la dispoziţia celor afectaţi întreaga noastră experienţă şi pricepere în instrumentarea daunelor pentru a-i consilia şi a le uşura din povara clipelor de coşmar prin care trec. Numerele de telefon disponibile sunt 021 601.1572 sau 021 601.1574, unde profesioniştii OMNIASIG VIG oferă consiliere tuturor celor afectaţi de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguraţilor la drepturile ce revin din poliţa de asigurare", a declarat într-un comunicat Mihai Tecău, preşedinte al Directoratului OMNIASIG VIG.

 

Compania precizează că autocarul utilizat de firma Gregory Tour Serv este asigurat de Omniasig VIG pentru răspunderea civilă auto (RCA) şi pentru asigurarea facultativă a mijloacelor de transport terestru (CASCO). Poliţa CASCO dispune de o componentă care acoperă inclusiv riscul de accidente persoane şi deteriorarea bagajelor. Ambele poliţe de asigurare erau valabile la momentul producerii evenimentului.

 

Sursa citată nu precizează valoarea despăgubirilor la care au dreptul beneficiarii poliţei CASCO.

 

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România şi face parte din grupul austriac VIG, care controlează pe piaţa locală şi companiile Asirom şi BCR Asigurări de Viaţă.

 

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat, duminică, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

 

Circuitul a fost organizat de agenţia de turism Mareea Travel, iar transportator a fost firma Gregory Tour.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro