Marţi, 23 aprilie 2024 - 9:24:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Autorităţile din Buşteni solidare cu locuitorii din Pechea şi Costache Negri


21 septembrie 2013

Un autocamion de mare tonaj, încărcat cu alimente, îmbrăcăminte şi alte bunuri, a pornit miercuri-dimineaţă către cele două localităţi din judeţul Galaţi, grav afectate de inundaţii - Costache Negri şi Pechea.

La iniţiativa primarului oraşului Buşteni, Emanoil Savin, aleşii locali, întruniţi duminică, 15 septembrie a.c. în şedinţă extraordinară, au decis să vină în sprijinul locuitorilor din cele două comune gălăţene, care au fost puternic afectaţi de ploile abundente de săptămâna trecută.

Astfel, din fondul de rezervă bugetară s-au alocat 80.000 de lei, sumă necesară pentru achiziţionarea alimentelor şi a altor bunuri de necesitate imediată, absolut necesare sinistraţilor.

Prezent la Pechea, precum şi în Costache Negri, împreună cu câţiva reprezentanţi ai Consiliului local, edilul-şef al Buşteniului, Emanoil Savin, a precizat că încă tir cu ajutoare va pleca din Buşteni săptămâna viitoare către Galaţi. Lucian Bute, s-a alăturat acestei acţiuni umanitare, dând o mână de ajutor sinistraţilor din Pechea, oraşul său natal.

Demn de menţionat este şi faptul că, de fiecare dată când o regiune a fost declarată zonă calamitată, Consiliul Local şi Primăria oraşului Buşteni a strâns fondurile necesare pentru ajutorarea sinistraţilor, suma destinată acestui gen de activităţi ridicându-se până în prezent la 437.000 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro