Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:31:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Olimpiadă pe Şantierul Habitat for Humanity din Ploieşti


9 august 2012

habitatO întrecere sportivă inedită a avut loc pe Şantierul Habitat for Humanity din Ploieşti. Fostele gimnaste  Corina Ungureanu, Anamaria Tămîrjan şi Adriana Tămîrjan au participat, alături de 21 de tineri voluntari, la probele de săritura în lungime, alergarea de viteză, darts, badminton şi  tenis de masă.  

“Acest grup de tineri din Statele Unite are un spirit de voluntariat bine dezvoltat, pe care noi trebuie să-l copiem şi să-l adoptăm în România. Nu trebuie să-i aşteptăm pe alţii să ne facă treaba. Ar fi frumos să vedem din ce în ce mai mulţi tineri români care vin să vă ajute”, a declarat Corina Ungureanu. Prin ac]iunea de ieri, Habitat for Humanity România şi-a propus să încurajeze tinerii din Ploieşti să desfăşoare activităţi sportive şi să se implice în cât mai mult acţiuni de voluntariat.  Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit care şi-a propus să elimine lipsa de adăpost şi locuin]ele sărăcacioase din întreaga lume. Organiza]ia a construit şi reabilitat peste 500.000 de locuinţe pentru 2.5 milioane de persoane din 80 de tări.

Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 2.380 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro