Marţi, 19 martie 2024 - 7:14:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 1 august 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in afaceri. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele sunt foarte promitatoare. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa va relaxati mai mult. taur Va decideti sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, insa, aveti posibilitatea sa realizati proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Ar fi bine sa petreceti seara in mijlocul familiei. Relatiile cu persoana iubita sunt deosebit de bune.
GEMENI: RAC:
gemeni Se contureaza o zi excelenta in afaceri, cu intalniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada in care puteti rezolva multe probleme financiare. Dupa-amiaza sunteti in centrul atentiei in grupul de prieteni. rac Aveti succes in activitatile desfasurate in camin, dar si in afaceri. Partenerii de afaceri va apreciaza propunerile, dar va sfatuim sa nu incepeti mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultati-va si partenerul de viata!
LEU: FECIOARĂ:
leu Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va ingrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun. Puteti sa va bazati pe intuitie. fecioara Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten. Nu ratati aceasta ocazie favorabila! Puteti obtine satisfactii majore in viitorul apropiat.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Aveti un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. In partea a doua a zilei, incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Puteti sa faceti planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati impreuna cu un prieten foarte bun. scorpion S-ar putea sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In afaceri, puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Zi favorabila realizarilor pe plan social si material - dar sa nu va asteptati ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata. capricorn Sunteti in forma si va adaptati cu usurinta la situatii noi. Reusiti sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagerati cu sfaturile pe care le oferiti!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu le veti putea respecta! Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. pesti Demarati cu bine o noua afacere si faceti planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa evitati speculatiile.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro