Marţi, 19 martie 2024 - 10:32:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 24 februarie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Sunteti plin de idei si dati dovada de ingeniozitate. Ati putea sa demarati o afacere, dar se pare ca va lipsesc banii. Va sfatuim sa cereti un imprumut de la o ruda instarita, pentru ca aveti sanse reale de reusita. Va sfatuim sa va faceti bine socotelile, sa nu risipiti banii. taur Daca va cautati un alt loc de munca, puteti fi optimist. Astazi s-ar putea sa fiti ajutat de o persoana mai in varsta. Oricum, in curand veti fi foarte multumit de noul serviciu. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea. Seara mergeti in vizita la un prieten, unde reusiti sa va detasati de problemele din ultimele zile.
GEMENI: RAC:
gemeni O ruda va ofera un ajutor financiar neasteptat, ca sa puteti intra in afaceri. Daca nu va ajung banii, nu ezitati sa va asociati cu un prieten! Va sfatuim sa nu alergati dupa profituri imediate. Cu rabdare si perseverenta, veti reusi. rac O persoana cu experienta este dispusa sa va destainuie cateva din secretele sale din domeniul afacerilor. Aceasta intalnire va stimuleaza sa va faceti planuri pentru o mica afacere. Va sfatuim tratati cu seriozitate responsabilitatile pe care trebuie sa vi le asumati. Aveti mari sanse de reusita, cu conditia sa nu va pripiti.
LEU: FECIOARĂ:
leu Aveti un program foarte incarcat, cu multa alergatura. Va pregatiti pentru o calatorie importanta, care va poate ajuta mult pe plan profesional. Va recomandam sa nu neglijati problemele partenerului de viata. fecioara Se anunta o zi foarte importanta, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necasatoriti sa ia o decizie in privinta logodnei sau a casatoriei. Din punct de vedere financiar, nu stati prea bine, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Daca aveti nevoie de ajutor, puteti conta pe rude. Mai multa atentie la serviciu!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Nimic nu va poate schimba hotararea de a incepe o viata noua. Va preocupa ideea de a porni o afacere si ati si inceput sa puneti detaliile la punct. Aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Nu neglijati odihna, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea! scorpion Dimineata nu aveti chef de nimic si va omoara rutina. In a doua parte a zilei aflati ca urmeaza sa primiti o suma importanta. Este posibil sa fie vorba despre o mostenire sau vanzarea unei case. Nu va grabiti sa va ganditi la cum veti cheltui banii!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Daca intentionati sa va cumparati o casa, azi aveti sanse reale. Sunteti foarte hotarat, dar va recomandam sa nu va grabiti, pentru ca puteti sa gresiti. Va sfatuim sa nu neglijati dorintele partenerului de viata si nici sugestiile unei rude cu experienta. capricorn Aveti mari sanse de reusita intr-o afacere. Partenerii va apreciaza capacitatile intelectuale si va cer ajutorul in probleme delicate. Va recomandam sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa aveti de a face cu autoritatile. Dupa-amiaza ar fi bine sa nu actionati in pripa.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aflati o veste care s-ar putea sa va schimbe conceptia despre acumularile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa va faca mai sensibil. Nu este cazul sa va lasati prada pesimismului. Cu toate problemele pe care credeti ca le aveti, puteti reusi atat in afaceri, cat si in societate. pesti Sunteti preocupat de relatiile sentimentale si doriti sa faceti schimbari pe acest plan. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, cu care s-ar putea sa legati o prietenie durabila. Aveti grija sa nu deveniti prea visator! Riscati sa lasati o impresie gresita celor apropiati.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro