Miercuri, 24 aprilie 2024 - 1:03:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Theresa May, în fruntea cursei pentru funcţia de premier al Marii Britanii


6 iulie 2016

Ministrul de interne britanic Theresa May a câştigat marţi detaşat prima rundă a votului deputaţilor conservatori menit să-l desemneze pe noul lor lider, care va fi şi prim-ministrul care va negocia ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, relatează AFP.

Theresa May, o eurosceptică care s-a alăturat în cele din urmă campaniei pentru rămânerea ţării în UE, a primit susţinerea a jumătate dintre cei 330 de deputaţi conservatori din Camera Comunelor, respectiv 165 de voturi.

Ea a fost urmată de ministrul energiei, Andrea Leadsom, 66 de voturi, ministrul justiţiei, Michael Gove (48) şi secretarul de stat pentru pensii, Stephen Crabb (34). Situat pe a cincea poziţie cu 16 voturi, fostul ministru al apărării Liam Fox a fost eliminat din cursă.

Într-un material anterior, Migraţia persoanelor în viziunea candidatei la funcţia de premier al Marii Britanii, Theresa May vă relatam opinia candidatei la funcţia de premier a Marii Britanii, Theresa May, referitoare la libera circulaţie a persoanelor în Marea Britanie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro