Marţi, 23 aprilie 2024 - 2:33:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un adolescent român de 14 ani, mort în Italia din cauza meningitei. Familia i-a donat organele


28 octombrie 2017

Un adolescent român în vârstă de 14 ani, care era bolanv de meningită, a decedat miercuri dimineaţa în Italia.

Sergiu Ciceu a decedat la Spitalul de Pediatrie din oraşul Alessandria din cauza unei forme letale de meningită de care suferea. Părinţii copilului şi-au dat acordul pentru un transplant de organe, care au fost deja prelevate, relatează cronacaqui.it

Deşi spitalul nu a oferit mai multe detalii, se presupune că au fost donate inima şi rinichii băiatului. Miercurea trecută, un coleg de clasa l-a întrebat pe Sergiu cum se simte, iar băiatul i-a răspuns că este pe moarte.

Acum, toţi elevii de la şcoala la care învaţă Sergiu şi-au exprimat condoleanţele pe reţelele de socializare, dar, de asemenea, se tem pentru sănătatea lor.

Adolescentul locuia în comuna Cortazzone împreună cu familia să. Acesta s-a simţit rău miercuri, plângându-se că are febra, tuşeşte şi are migrene. Apoi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, starea sa de sănătatea s-a înrăutăţit şi a fost spitalizat la unitatea din provincia Asti.

După primele analize, care au confirmat diagnosticul de meningită, acesta a fost mutat în oraşul Alessandria. La momentul spitalizării, starea lui Sergiu a rămas stabilă până marţi seară, când s-a înrăutăţit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro