Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:09:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Binomo: un brand nou, o nouă platformă de tranzacţionare este gata să facă revoluţie pe piaţă


29 august 2017

Noua platformă de tranzacţionare, Binomo va face revoluţie pe piaţa de opţiuni binare din România. Dezvoltatorii sunt siguri că noile funcţii analitice, normele de siguranţă şi condiţiile mai bune vor face din Binomo un concurent pe măsură între platformele de tranzacţionare.

În primul rând, platforma de tranzacţionare a fost îmbunătăţită în mod semnificativ. Compania a decis să dezvolte un software propriu, cu o varietate mare de funcţii, la care mulţi dintre clienţii altor brokeri nu au acces. În plus, noua platforma Binomo are o mulţime de materiale de învăţare, având scopul de a ajuta noii traderi să înveţe principiile de tranzacţionare de bază şi să câştige experienţă.

Printre altele - dezvoltarea abilităţilor cu ajutorul experţilor. Principalul avantaj al acestui broker este cel de a oferi condiţii bune clienţilor săi:

  • Depozit minim - de la 10 USD;
  • Preţul minim pentru o tranzacţie - de la 1 USD;
  • Doar active alese cu un procent maxim de rentabilitate;
  • Opţiuni binare cu o rentabilitate de până la 87% şi interval de timp de tranzacţionare de la 30 de secunde până la 1 an;
  • Rambursare - până la 30%.

 

Binomo - o nouă platformă de tranzacţionare

Această renovare a adus platformei Binomo multe avantaje:

  • Un grafic mare de cotaţii cu o utilizare maximă, ce permite să se ţină sub control chiar şi cele mai mici şi lipsite de importanţă schimbări de pe piaţă;
  • O istorie detaliată a cotaţiilor;
  • Posibilitatea de a urmări poziţiile tranzacţionate deschise (graficul arată nivelul de deschidere a afacerii şi procesul de tranzacţionare).
  • Posibilitatea de a deschide mai multe oferte în acelaşi timp;
  • Posibilitatea de a trece de la diferite active cu ajutorul ”aplicaţiei de tranzacţionare”
  • Tehnologie unică, arată părerile şi ideile traderilor (în momentul în care traderul închide o afacere, el vede în timp real opiniile altor traderi);
  • Versiunea Android, care permite să se lucreze cu diferite grafice în acelaşi timp. Este uşor de înţeles şi versiunea utilă pentru IOS;
  • Un suport profesional pentru clienţi (Skype, e-mail, telefon), echipa are la bază doar traderi cu o experienţă mare în tranzacţionare;
  • Posibilitatea de a lucra cu un manager personal - trader profesionist de înaltă calitate.

 

Secţiunea ce cuprinde recomandări pentru tranzacţionare funcţionează bine. Această secţiune este actualizată în fiecare zi de către specialiştii Binomo şi este bazată pe ştiri economice. În curând vor apărea noi indicatori tehnici, care vor ajuta traderii să analizeze activele pieţei şi să-şi dezvolte propriile strategii de tranzacţionare. De asemenea, în curând traderii vor fi capabili să lucreze la propriile lor grafice.

Învaţă cu Binomo

Odată ce deveniţi client al acestui broker, veţi avea acces la o bază largă de informaţii actualizată periodic, utilă atât traderilor începători cât şi celor cu experienţă.

  • Lecţiile video, dedicate principalelor principii de tranzacţionare, strategii şi provocări în tranzacţionarea opţiunilor.
  • Webinarii desfăşurate de către traderi experţi în opţiuni.
  • Strategii de tranzacţionare - materiale care prezintă sisteme renumite pentru tranzacţionarea opţiunilor binare în detalii.
  • Materiale de învăţare interactive - e-book, arată teorii esenţiale în tranzacţionarea opţiunilor binare.
  • Cunoştinţe de bază - explicarea amănunţită a terminologiei profesionale pe piaţa de valori.
  • Instrucţiuni detaliate, care permit novicilor să înceapă să tranzacţioneze independent, fără o pregătire suplimentară.
  • Posibilitatea de a învăţa de sinestătător, practicând la distanţă.

 

Depozit / Retragere de fonduri

În scopul de pune bani în cont sau pentru a retrage fonduri, Binomo sugerează următoarele instrumente:

- Carduri bancare Visa şi Mastercard;

- Portofele web: Webmoney, Yandexmoney, QIWI, Neteller, WMZ şi fasapay.

Depozitul de fonduri are loc instantaneu, procesul de retragere durează în jur de 3-4 ore (întregul proces durează maxim 1 zi)

Regulament şi siguranţă financiară

Binomo este reglementat de către FMRRC (Financial Market Relations Regulation centre) şi WGSCG (World Gaming System Company Group), iar acest lucru face ca Binomo să fie unul dintre cei mai siguri brokeri de pe piaţa română. Toate operaţiunile de tranzacţionare au  loc într-o zonă specială în condiţii de maximă siguranţă a site-ului, protejat prin SSL-protocol. Este imposibil să fie capturat de hackeri, să se fure informaţii personale sau detalii bancare ale traderilor noştri. Echipa Binomo este de încredere: toate schimbările care au loc în companie sunt doar în favoarea clienţilor. Terminale de tranzacţionare de înaltă calitate,  materiale de învăţare remarcabile, analize, condiţii minime de tranzacţionare pentru a începe - este ceea de ce are nevoie un trader pentru tranzacţionări de opţiuni binare de succes.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro