Marţi, 19 martie 2024 - 5:37:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un nou hipermarket Carrefour la Ploieşti! Al 43 lea din România!


4 decembrie 2021

 

Noul magazin, primul situat în oraş şi al doilea din zona Ploieşti, continuă strategia Carrefour, punând accent pe produse locale;  
„Cel de-al 43-lea hipermarket Carrefour din România este un magazin modern, digitalizat şi oferă o experienţă sigură de cumpărături, atât online cât şi offline. Produsele proaspete tradiţionale de la producătorii locali şi regionali, cât şi colţul Bibigo To go, cu preparate pentru iubitorii bucătăriei asiatice, reprezintă diferenţiatori importanţi, care contează pentru ploieşteni. De asemenea, ei pot întâlni în hipermarketul nostru o selecţie extinsă de vinuri în zona WineSquare, inclusiv din regiunea Munteniei, ca parte a programului nostru unic pe piaţa de retail, Deschidem Vinul Românesc”, a declarat Marius Tudor, Director Hipermarket Carrefour Ploieşti Democraţiei.

Ploieştenii pot face bine în comunitate


Carrefour aduce în noul magazin din Ploieşti programul de economie circulară Punem Preţ pe Plastic, din grijă pentru mediu şi pentru comunitate. Prin intermediul programului, sunt implementate acţiuni concrete de introducere a plasticului (dar şi a altor deşeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire şi reciclare. Această iniţiativă se află la a treia ediţie şi se derulează în parteneriat cu Coca-Cola HBC România şi cu sprijinul Green Point Management, Green PC Ambalaje, Recycling International şi Financiar Recycling. Astfel, campania Plata cu PET, parte din programul Punem Preţ Pe Plastic, ajunge între 3 şi 9 decembrie în comunitatea din Ploieşti, iar la standul special amenajat din magazin, se pot achiziţiona de la Carrefour fructe şi legume crescute local, la preţul special de 1 PET bucata.   Carrefour implementează şi în Ploieşti campania de colectare a uleiului uzat, prin care oferă 1 litru de ulei proaspăt la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, şi 2 litri de ulei proaspăt la schimb pentru 5 litri de ulei folosit. Acţiunea este implementată cu sprijinul organizaţiei Respiră Verde, care va colecta şi procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil şi alte derivate. Uleiul poate fi colectat şi prin aplicaţia Bringo, anunţând livratorii direct din aplicaţie intenţia de a preda uleiul folosit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro