Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:44:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prime Kapital, investitor, dezvoltator şi operator imobiliar cu experienţă solidă în Europa Centrală şi de Est, dezvoltă cel mai verde complex rezidenţial din Ploieşti


13 aprilie 2022

Pleiades Residence, proiect dezvoltat de Prime Kapital Development, complet integrat cu Prahova Value Centre, se va construi în mai multe faze şi va fi format din 7 clădiri cu un design personalizat, fiind conectate între ele printr-o alee acoperită, exclusiv pietonală, cu o suprafaţă de 1.400 m2.

Finanţarea proiectului este asigurată de Prime Kapital în parteneriat cu şi MAS (P.L.C.),  şi cu sprijinul unei baze de investitori globali. MAS este o companie listată pe piaţa de capital din Johannesburg, una dintre cele mai mari din lume.

În ultimul timp, inflaţia, creşterea dobânzilor şi incertitudinile politice au adus în prin plan încrederea pe care cumpărătorii şi-o pun în dezvoltatorii de proiecte imobiliare, atunci când decid să cumpere un apartament într-un proiect în curs de dezvoltare.

Pentru Prime Kapital, asocierea cu o companie listată pe piaţa de capital vine cu o serie de beneficii strategice, precum accesul la noi surse de finanţare, transparenţă, predictibilitate sau vizibilitate crescută. Dovadă a capacităţii financiare a Prime Kapital este faptul că Prime Kapital şi partenerii săi au introdus o măsură unică pe piaţa imobiliară din România: securizarea avansului pentru locuinţe, ceea ce îi protejează pe clienţi de posibilele temeri şi riscuri asociate cu dezvoltarea unui ansamblu imobiliar.

Mai mult, în plină pandemie, Prime Kapital a continuat investiţiile în zona de retail lansând mai mult proiecte în ţară. În decembrie 2021 a deschis la Ploieşti Prahova Value Centre, primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use din oraş. Centrul comercial are o varietate de spaţii comerciale şi se desfăşoară pe o suprafaţă totală construită de 25.200 metri pătraţi şi peste 800 de locuri de parcare.

De asemenea, Prime Kapital a continuat lucrările la proiectele rezidenţiale pe care le dezvoltă, precum Marmura Residence şi Avalon Estate din Bucureşti sau Silk District din Iaşi, în timp ce a căutat noi oportunităţi de dezvoltare la nivel naţional.

Cu peste 40 de dezvoltări de succes şi reamenajări finalizate în regiune în ultimii 12 ani, fondatorii Prime Kapital au o experienţă demonstrabilă şi de neegalat. Proiectele Prime Kapital sunt recunoscute pentru calitatea şi sustenabilitatea lor pe termen lung. Compania realizează atât proiecte rezidenţiale, cât şi proiecte de retail şi office, îmbinând de fiecare dată cu succes elementele funcţionale cu cele estetice. Prime Kapital se axează pe dezvoltări în zone industriale şi proiecte de regenerare urbană, datorită valorii considerabile pe care o aduc comunităţilor.

Portofoliul comercial dezvoltat de Prime Kapital în parteneriat cu MAS include atât proprietăţi finalizate, cât şi proiecte aflate în construcţie în Europa Centrală şi de Est. În România, printre proiectele finalizate se numără:

·      Atrium Mall (Arad)

·      Baia Mare Value Centre

·      Bârlad Value Centre

·      Dâmboviţa Mall (Târgovişte)

·      DN 1 Value Centre (Baloteşti)

·      Prahova Value Centre (Ploieşti)

·      Roman Value Centre

·      Sepsi Value Centre (Sfântu Gheorghe)

·      Zalău Value Centre

În ceea ce priveşte portofoliul rezidenţial, sunt în dezvoltare următoarele proiecte:

·      Avalon Estate, în nordul Bucureştiului

·      Marmura Residence, în cartierul Bucureştii Noi

·      Silk District, în Iaşi

·      Pleiades Residence, în Ploieşti

În Ploieşti, Prime Kapital pregăteşte un proiect de regenerare urbană cu o arhitectură personalizată şi 8.200 m² de spaţii verzi şi de promenadă - aproximativ 50% din suprafaţa totală a întregului proiect. Ansamblul rezidenţial Pleiades Residence este unicul din Ploieşti care va beneficia de un proiect peisagistic integrat cu plante şi arbori care au rolul de a purifica aerul şi a reduce temperatura în zilele călduroase.

Componenta rezidenţială a proiectului dispune clădiri înalte cu design arhitectural personalizat şi apartamente care oferă privelişti impresionante asupra oraşului. În total, cumpărătorii pot alege din 17 tipuri de compartimentări unice.

Clădirile au fost proiectate de ADN BA din Bucureşti, unul dintre cele mai cunoscute şi premiate birouri de arhitectură din România. Echipa de arhitecţi a gândit fiecare spaţiu astfel încât să maximizeze eficienţa, funcţionalitatea şi sustenabilitatea.

Mai multe detalii despre Pleiades Residence, puteţi găsi pe https://pleiadesresidence.ro/


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro