Vineri, 29 martie 2024 - 3:28:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bucureşti devine sediul central al Michelin din regiune


1 aprilie 2013

Compania Michelin, primul producător de anvelope din lume, contrazice oficial zvonurile recente potrivit cărora intenţionează să-şi închidă filiala din Grecia, potrivit unei informaţii publicate sâmbătă pe site-ul news.pathfinder.gr.

"Michelin nu va închide filiala sa din Grecia. În schimb, Michelin intenţionează să îşi consolideze prezenţa pe termen lung pe pieţele ce au perspective de creştere, iar Grecia este una dintre ele", a declarat David Jean, directorul comercial Michelin Grecia.

Michelin, explică David Jean, îşi propune să creeze o zonă comercială nouă. Această nouă zonă comercială este denumită "Europe Centrale Sud"  şi include, împreună cu Grecia care are o poziţie dominantă, Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, FYROM /Macedonia n.r/, Croaţia, Cipru, Ungaria, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia.

Administraţia centrală a zonei comerciale va avea sediul la Bucureşti.

Mai mult decât atât, Grecia va fi cea mai importantă piaţă pentru Michelin din noua zonă comercială, a mai precizat David Jean, adăugând că "scopul acestei noi organizaţii este asigurarea celui mai eficient management de vânzări în beneficiul consumatorului final. De aceea, gestionarea comercială a vânzărilor în aceste state şi de stabilire a preţurilor va avea loc la Bucureşti"

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro