Vineri, 29 martie 2024 - 11:05:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BNR îşi standardizează logo-ul


28 septembrie 2012

bnrBanca Naţională a României intenţionează să achiziţioneze servicii pentru realizarea "unui concept creativ privind identitatea vizuală a Băncii Naţionale a României".

Contractul presupune standardizarea logo-ului băncii centrale şi a identităţii vizuale a BNR, precum şi realizarea unui "Manual de identitate vizuală" a instituţiei.

Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 185.484 lei (peste 41.000 de euro), iar termenul pentru finalizare este de 12 luni de la data atribuirii contractului sau de la emiterea ordinelor de începere a serviciilor.

Contractul va fi finanţat din fonduri proprii.

Câştigătorul contractului trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. Una dintre ele este că media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani să fie egală sau mai mică de 370.968 de lei. Firma trebuie să demonstreze că are experienţa similară, şi să prezinte un portofoliu de servicii similare " (realizarea de manuale de identitate corporate, nu de produs) ".

Modalitatea de desfăşurare a procedurii de atribuire este de tip „offline", iar tipul procedurii este „cerere de ofertă".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro