Vineri, 29 martie 2024 - 2:15:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PayPal face angajări


24 februarie 2012

paypalPayPal intenţionează să angajeze 1000 de oameni în următorii patru ani, pentru noua subsidiare din Dundalk, pe lângă cei 1500 de angajaţi care lucrează deja în birourile din Dublin. Recrutările vor începe în luna iulie iar până la sfârşitul anului vor fi angajaţi 300 de oameni.

"Este un semnal de încredere pentru Irlanda. Este o recunoaştere a oportunităţilor pe care Irlanda le oferă marilor companii, cum este PayPal şi sunt convinsă că vom mai face anunţuri similare în următoarea perioadă", au declarat reprezentanţii companiei, potrivitBelfastTelegraph.

Centrele din Dublin şi Dundalk se vor ocupa de serviciul clienţi, managementul riscului, operaţiunile financiare, marketing şi vânzări în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. În departamentele de relaţii cu clienţii se vor vorbi 14 limbi străine.

"Ceea ce ne interesează în primul rând este experienţă relevantă, nu studiile. 50% dintre posturi necesită însă cunoaşterea unei limbi străine", a declarat vice-preşedintele PayPal, Louise Phelan.

 

PayPal în România


Compania este lider global în industria de procesare de plăţi. A fost înfiinţată în 1998 şi are în prezent 123 milioane de clienţi.

Volumul tranzactilor mobile realizate prin intermediul PayPal va ajunge la şapte miliarde de dolari în 2012, dublul estimărilor iniţiale, potrivit lui David Mărcuş, vicepreşedinte PayPal Mobile. Compania creşte exponentail. Din totalul utilizatorilor, 17 milioane fac plăţi frecvente prin intermediul PayPal, de două ori mai mult decât la jumătatea anului trecut.

PayPal a intrat în România în anul 2007, prin GECAD ePayment. Reprezentanţii ePayment au declarat că prin acest parteneriat, le pot oferi clienţilor din străinătate o alternativă cunoscută pentru procesarea plăţilor, crescând astfel competitivitatea magazinelor online din România.

Sunt aşteptaţi din partea PayPal şi paşi mai importanţi pe piaţa românească, în condiţiile în care ecommerce-ul românesc este estimat la 1 miliard de euro în 2012, de 350 milioane euro în 2011, piaţa de comerţ electronic din România fiind susţinută de peste 2.000 de magazine online active.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro