Joi, 28 martie 2024 - 10:32:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A doua venire a lui Iisus prevestită în Transilvania


3 mai 2015

Mai multe cercuri care ar forma împreună câte un opt, au fost zărite şi filmate cu o dronă în localitatea  Sigmir din judeţul Bistriţa-Năsăud, relatează voceatransilvaniei.ro. Numărul 888 este cunoscut fiind ca numărul care prevesteşte a doua venire pe Pământ a Mântuitorului Iisus Hristos.

Cameramanul profesionist Cristi Moldovan este cel care a surprins la începutul acestei săptămâni cu o dronă, imaginile din Sigmir, în care se vede clar forma unor opturi. În imagine se pot observa cercurile respective, care formează împreună simbolul „prevestitor”.

Potrivit site-ului graiulortodox.wordpress.com, Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) este cel care include în cunoscuta sa operă ”Războiul nevăzut” fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ. Sfântul Nicodim aminteşte despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888 ), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos.

Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu şi că numele lui Iisus se exprimă printr-un octogon de această formă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro