Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:24:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vodafone va investi peste două miliarde de dolari în India


16 octombrie 2013

Grupul britanic Vodafone Plc ar putea investi peste două miliarde de dolari (1,25 miliarde de lire sterline) în India, în urma deciziei Guvernului de a permite companiilor străine să deţină integral subsidiarele locale, a anunţat  ministrul indian al Telecomunicaţiilor, Kapil Sibal, citat de Reuters.

 'Vodafone va aduce peste două miliarde de dolari în investiţii şi va beneficia de noile reglementări privind investiţiile străine directe (FDI)', a afirmat oficialul indian.

Vodafone intenţionează să-şi majoreze participaţia la subsidiara sa din India, după eliminarea plafonului de 74% a investiţilor companiilor străine în telecomunicaţii, a declarat recent pentru Reuters o sursă care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Guvernul vrea să consolideze piaţa indiană a telecomunicaţiilor şi se aşteaptă la noi fuziuni şi achiziţii după intrarea în vigoare a noilor reglementări, la sfârşitul acestei luni, a explicat Kapil Sibal.

Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, cu aproximativ 409 milioane de clienţi în întreaga lume. Compania are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.

Vodafone România a înregistrat peste 8,138 milioane de clienţi ai serviciilor mobile, la 30 iunie 2013, în creştere cu 57.064 faţă de trimestrul anterior şi cu 339.943 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro