Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:09:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Complexată din cauza sânilor prea mari!


17 mai 2012

Alena_SeredovaCând era tânără, îi era ruşine de sânii ei prea mari şi încerca să-i ascundă. Acum, ca mamă şi soţie, Alena Seredova a renunţat să mai pozeze nud sau să apară în bikini la tv. Chiar dacă este vorba despre cariera ei de actriţă sau dansatoare.

„M-am potolit, nu mai sunt nebuna impulsivă de altădată. În afară de cazul în care sunt singură în maşină”, a declarat soţia celebrului portar italian Gigi Buffon. Frumoasa cehoaică a mărturisit că, deşi este căsătorită cu un sportiv, nu-i plac fotbaliştii care îşi dau aere, deşi nu fac altceva decât să alerge după minge.

Este pasionată de yoga, iar acest lucru o ajută mai ales acum, când este mamă: „Copiii te fac cu adevărat fericită, dar îţi şi îngrădesc libertatea... După cel de-al 60-lea scutec schimbat şi a n-a noapte albă, fiecare dintre noi a gândit măcar o clipă: Cine oare m-a pus?”.

Vedeta a povestit şi că mama ei a făcut totul să o împace cu sânii pe care îi considera prea mari, în adolescenţă. „Îmi cumpăra sutiene frumoase, dar pentru mine tot groaznic era. Mi-au trebuit mulţi ani pentru a mă împrieteni cu sânii mei”, a mai declarat Alena. Acum, totul este în regulă, chiar dacă amintirile rămân. Cehoaica îşi aminteşte cu un zâmbet de „răsfăţul” cu care a tratat-o Buffon, invitând-o să viziteze Torino luni dimineaţă, când toate magazinele sunt închise. Atunci, Alena a fost tristă. Dar, de când a devenit soţie cu acte în regulă, asemenea amănunte nu mai contează.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro