Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:06:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roxana Papas: "Cristea se intoarce tot la proasta aia de Bianca"


11 septembrie 2012

bucatarescu_2Adrian Cristea reuşeşte să puncteze mai des în lumea mondenă decât în cea a fotbalului, iar mijlocaşul a reuşit să revină în prim-plan într-un scandal în care sunt implicate trei frumoase ale show-biz-ului românesc.

Roxana Papas a lansat un atac verbal extreme de dur la adresa Biancăi Drăguşanu şi a Taniei Budi, iar ultima a răspuns fără să stea mult pe gânduri.tania-budi-

"Îmi vine chiar să vomit când aud de acest Cristea care tot la proasta aia de Bianca se întoarce şi vai cât o iubeşte de şi-o trage chiar cu o babă ca Budi. Dar na, acum este combinat în toată această împăcare cu diva lui", a declarat Roxana Papas, conform Click!.

Tania Budi a replicat, citată fiind de site-ul radiomafia.ro: "Nu mă interesează, e treaba lor! E ca şi cum m-ai întreba ce gândeşte copacul din dreapta mea! Nu e treaba mea ce gândesc ei, ce vor ei. Când îmi mai vine să mă distrez cu cineva, cu genul ăsta de ştiri mă bufneşte râsul. Asta este şi nu am ce să comentez pentru că ar însemna să mă cobor şi nu am cum, eu am altă educaţie. Las-o să zică ce vrea, asta urmăreşte, asta îi place. Eu mă bag cu oameni care sunt la acelaşi nivel de educaţie şi cultură cu mine, nu am cum să comentez lucruri de genul ăsta, e sub demnitatea mea."

Conform tabloidelor, tot scandalul ar fi plecat de la o posibilă relaţie între Adrian Cristea şi Roxana Papas. Cei doi ar fi fost foarte aproape de o întâlnire, dar totul a picat şi asta a stârnit reacţia dură a iepuraşului PlayBoy.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro