Joi, 18 aprilie 2024 - 5:01:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Restaurant New London Ploieşti- mergi ca şi client, pleci ca prieten FOTO si VIDEO


4 ianuarie 2017

Cumpăna dintre ani m-a surprins la unul dintre restaurantele din Ploieşti despre care doar auzisem, dar nu reuşisem niciodată să merg să mănânc acolo. Veneam după un an extrem de obositor, plin de tot felul de evenimente şi, atât eu, cât şi soţul meu simţeam nevoia de relaxare.

Aşa se face că printr-un concurs de împrejurări am ajuns la Restaurantul New London din Ploieşti, restaurant situat pe Bd Independeţei, mai exact în zona cunoscută drept "rondul doi"



Încă de la început mi-a plăcut amabilitatea personalului, care efectiv, avea grijă ca fiecare persoană aflată în restaurant să se simtă bine. Încă cinci stele ar trebui să meargă către maestrul bucătar al localului care a conceput un meniu senzaţional, plin de surprize, întocmai ca la marile restaurante din lume. Şi nu putem să nu amintim de Vlad Petre, cel care a conceput un program muzical extraordinar, pe gustul tuturor celor prezenţi.


Un moment cu adevărat special l-a oferit Cezar Ouatu, unul dintre prietenii New London, care cu vocea sa minunată i-a încântat pe toţi cei aflaţi la petrecerea de Revelion

Am avut parte de o seară extraordinară, o petrecere de Revelion ca la carte: mâncare excelentă, voie bună, muzică senzaţională, totul ca la carte. Iar ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost că patronii localului au petrecut cot la cot cu clienţi, impropriu spus clienţi pentru că la London toată lumea este prietenă. S-a dansat, sa cântat şi ca la o petrecere autentică grecească s-au spart farfurii...şi nu una- două pentru distracţie, ci zeci de farfurii exact ca la un chef la Atena, Salonic sau Serres.

Dar pentru că vorba lungă e sărăcia omului, aşa cum spune românul, vă propunem o galerie foto pentru a înţelege singuri că cea mai spectaculoasă petrecere de Revelion din Ploieşti a fost cea de la Restaurantul New London










Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro