Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:38:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vigantol, vitamina D3... sau cum iţi poţi distruge copiii cu avizul medicului


3 octombrie 2017

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea masiva a calciului ionic. De la aceasta pacoste hormonala apar multe probeleme: fontanela se inchide prea devreme, astfel incat creierul nu se mai poate dezvolta corect, afecteaza creierul si organele, se decalcifiaza oasele facandu-le „moi”.

Aceasta otrava zilnica a sugarilor nu ajuta deloc la rahitism – pt. asta se da doar – ci mai degraba il provoaca si il agraveaza. Atat doctorii cat si mamele sunt extrem de naivi crezand in propaganda concernelor farmaceutice si dau sugarilor des chiar din primele zile si fara un motiv intemeiat vigantol.

Urmarile acestei greseli evidente le puteti vedea singuri chiar din relatarile mamelor pe forumurile medicale. Studii aprofundate asupra fenomenului au fost facute abia din 2015. De cele mai multe ori, substantele ingerate ca suplimente produc efecte necunoscute  sau nedeclarate de producator. Pentru o opinie avizata, aveti la dispozitie acest material apartinand lui Tim Spector, profesor de la King’s College din Londra.

Cititi mai multe pe sanatate.findtalk.biz.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro