Marţi, 23 aprilie 2024 - 5:11:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Happy Dental, locul unde zambetul tau devine perfect


5 decembrie 2012

Aspectul natural al dinţilor, cât şi o arcadă dentară integră îţi dau încredere în tine, influenţând în bine atât viaţa ta personală, cât şi pe cea profesională.

Recapatati-va frumusetea zambetului natural. EXCLUSIV Sistemul de albirea dintilor in cabinet LumiBrite a demonstrate clinic o albirea dintilor de pina la 12 nuante in numai o ora si de peste 7 noante in 30 de minute. Compozitia lui unica actioneaza bland asupra dintilor prevenind orice fel de durere atit in timpul procedurii cat si dupa, Astfel dintii tai vor fi albi fara a fi afectati.

Happy Dental vă oferă:

- o atmosferă modernă, relaxantă, menită să îţi învingi teama de dentist. De asemenea, o echipa tânără şi entuziastă este gata să te ajute cu profesionalism.

- tratamente la un excelent raport calitate-preţ: atât tratamentele tradiţionale restaurative (coroane şi punţi de porţelan, proteze mobile, obturaţii fotopolimerizabile cu materiale composite de ultimă generaţie), cât şi cosmetică dentară şi implanturi.

- un zâmbet ca la Hollywood, prin aplicarea de faţete prin tehnica LUMINEERS (unică în lume), fără a şlefui dinţii, fără durere. în numai două şedinţe poţi avea zâmbetul pe care ţi l-ai dorit mereu. - un tratament unic de albire a dinţilor, prin folosirea gelului Sapphire Chairside Whitening, fără sensibilizarea danturii în timpul procedurii şi după.

- garanţia protejării sănătăţii prin sterilizarea ultra-performantă a instrumentarului stomatologic şi utilizarea echipamentelor de unică folosinţă, iar medicii urmează cursuri de specializare (educaţie medicală continuă). - punctualitate în ceea ce priveşte programările.

Echipa Happy Dental este condusă de dr. LUANA O'CONNOR, medic specializat in cosmetică dentară, membru al Colegiului Medicilor din Londra.

Adresa: Aleea Arinului nr. 2, bl. 1, sc. A, ap. 4, parter (lângă Mc Donald's Nord).

Relatii la tel: 0725.532.496, 0746.750.390 sau la email: [email protected].


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro