Joi, 2 mai 2024 - 1:03:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum îţi poţi întări imunitatea?


24 februarie 2022

Venirea primăverii înseamnă şi o scădere a imunităţii. Află care sunt paşii pentru un sistem imunitar puternic.

Primăvara este momentul potrivit pentru a ajuta organismul cu alimente naturale şi proaspete, bogate în vitamine, minerale, antioxidanti şi alţi nutrienţi.

Asadar, trebuie să ne pregătim organismul pentru schimbarea de temperatură.

Există mai mulţi factori care ajută la întărirea sistemului imunitar:

Antioxidanţi.  Antioxidanţii sunt o categorie de vitamine şi ingrediente nutritive care ajută organismul să scape de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Aceştia, pe lângă faptul că întăresc imunitatea şi cresc rezistenţa la îmbolnăvire, scad riscul de boli cardiovasculare, boli neoplazice şi încetinesc procesul de îmbătrânire. Un antioxidant puternic este resveratrolul obţinut din strugurii roşii, atât din fruct cât şi din coajă.

Întăreşte imunitatea organismului, ajută la tratarea bolilor cardiovasculare, articulare, luptă împotriva afecţiunilor alergice şi inflamatorii, scade colesterolul, are efect antiaging şi îţi asigură şi un cod reducere doctor max.

Detoxifierea. Venirea primăverii înseamnă şi  curăţenia organismului. Corpul trebuie curăţat de toxine şi astfel, sistemul imunitar este revitalizat şi face faţă schimbărilor de temperatură. Pentru o cură de detoxifiere corectă poţi alege creşterea aportului de fibre din dieta ta sau integrarea în dietă a plantelor sau suplimentelorcu efect laxativ şi depurativ. Sugestia noastră este o cură de suc verde cu pulberea de iarba de grâu pe care o poţi obţine cu un cod de reducere.



Vitamine. Un supliment cu minerale te va ajuta la restabilirea nivelului de substanţe nutritive din organismul tău, fiind un stimul pentru sistemul imunitar. Complexul de vitamine B sprijina sistemul nervos, reducând stările de anxietate, stres şi depresie. Vitamina C este poate cel mai important nutrient pentru sistemul imunitar, stimulând formarea hormonilor suprarenali şi a limfocitelor. Aceasta creşte rezistenţa la stres, asigurăabsorbţia fierului, întăreşte ţesutul conjunctiv, oasele şi dinţii şi reduce inflamaţiile.

Iar pentru un sistem imunitar puternic nu trebuie să uiţi să dormi suficient, să faci sport regulat, şi să consumicât mai multe fructe şi legume proaspete!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro