Marţi, 26 ianuarie 2021 - 12:29:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Băutura-minune de la Coca-Cola: sănătate la doză!


18 octombrie 2012

 Producătorul gigant de băuturi răcoritoare Coca-Cola se află în parteneriat cu o companie farmaceutică franceză pentru lansarea unei game de băuturi pentru frumuseţe despre care pretinde că ajută la pierderea în greutate şi aduce alte beneficii pentru sănătate.

Mai târziu în această toamnă, Coca-Cola şi producătorul de medicamente Sanofi vor începe vânzarea mărcii Beautific Oenobiol ca parte dintr-o campanie pilot ce va acoperi un număr limitat de magazine din Franţa, informează Daily Mail.

Potrivit unui raport Wall Street Journal, gama de patru băuturi Oenobiol va conţine apă minerală, suc de fructe şi aditivi nutritivi.

Conform descrierii ce va apărea pe ambalaje, produsele "ajută la întărirea firului de păr şi a unghiilor, la pierderea în greutate şi la creşterea energiei".

Cele două companii au confirmat decizia după scurgerea unor informaţii aparţinând sindicatelor Sanofi, conform cărora muncitorii ar fi fost nemulţumiţi de faptul că producătorul farmaceutic a început să vorbească de băuturi pentru frumuseţe la numai o lună după ce a anunţat planurile de reducere a anagajaţilor la un număr de 900.

 Anunţul lansării a fost făcut în contextul în care Coca-Cola încearcă să crească vânzările în Europa şi în care, asemenea competitorului Pepsi, lansează mai multe băuturi cu un conţinut redus de calorii.

Mai devreme în acest an, filiala producătoare de băuturi din Franţa a lansat varianta Sprite cu ştevia, un îndulcitor natural fără calorii, după ce în 2010 a introdus Fanta cu ştevia.

Sanofi, un producător de medicamente cu sediul în Paris, a cumpărat Laboratoire Oenobiol în 2009, o companie care produce suplimente nutriţionale pentru piele şi îngrijirea părului.

Pentru Sanofi, intrarea pe piaţa băuturilor pentru frumuseţe este legată de încercările continue de a-şi creşte oferta de produse fără prescripţie medicală pentru a compensa diminuarea veniturilor, cauzată de competiţia cu producătorii de medicamente.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(82 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 ianuarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro