Vineri, 29 martie 2024 - 9:15:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Puya a făcut record de vizualizări în 24 de ore cu videoclipul noii piese VIDEO


24 martie 2012

despre-puyaVideoclipul piesei "Nimic nu e nou" semnată Puya a atins în 24 de ore de la lansare aproape 150.000 de vizualizari pe contul oficial de YouTube. A avut sute de preluări pe site-uri/bloguri fără a mai fi socotite. celelalte site-uri de video-sharing şi nici clonele de pe YouTube. Videoclipul piesei "Nimic nu e nou" semnată Puya a atins în 24 de ore de la lansare aproape 150.000 de vizualizari pe contul oficial de  YouTube.  A avut sute de preluări pe site-uri/bloguri  fără a mai fi socotite. celelalte site-uri de video-sharing şi nici clonele de pe YouTube.

Videoclipul lui Puya a trezit interesul multor internauţi, care imediat după lansare au intrat pe YouTube să vadă şi să asculte piesa.  Melodia  "Nimic nu e nou"  este prima extrasă de pe un viitor mixtape semnat Puya, ce urmează a fi lansat în curand şi este dedicată memoriei lui Alex Gardescu, fratele artistului.

"Nimic nu e nou" reprezinta un îndemn de a merge mai departe pentru toţi cei care se simt prinşi într-un moment al vieţii şi caută forţa de a continua.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro