Joi, 27 februarie 2020 - 10:08:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ciocolata care încetineşte îmbătrânirea


7 iunie 2012

ciocoloataCiocolata poate întârzia a procesul de îmbătrânire. Cel puţin aşa susţin cercetători de la Cambridge care au creat o tehnologie care creşte capacitatea organismului de a absorbi flavonoizii din cacao.

Angajaţi ai companiei Lycotec au schimbat compoziţia ciocolatei cu un ingredient, cunoscut sub numele de Coco-Lycosome, amplificând astfel de 20 de ori capacitatea de absorbţie a flavonoizilor de către organismul uman. Ca urmare, o bucăţică mică din noua ciocolată echivalează cu două tablete de ciocolată obişnuită, cu un nivel ridicat de cacao, în ceea ce priveşte efectul de întinerire.

Potrivit fondatorului Lycotec, Ivan Petyaev, tehnologia de schimbare a compoziţiei ciocolatei nu afectează gustul sau textura noului produs, iar siguranţa Coco-Lycosome a fost confirmată în mod oficial.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(80 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate



Din aceeaşi categorie:



















Servicii medicale de calitate la standarde europene
































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 februarie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro