Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:50:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Siamezele născute de Crăciun sunt în continuare în spital


15 februarie 2012

siamezele-din-pitestiSiamezele lipite în zona toracică şi cea abdominală care au venit pe lume în a doua zi de Craciun la Maternitatea Spitalului Judeţean Piteşti şi care ulterior au fost transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, au luat în greutate aproximativ 600 de grame amândouă.

Cu toate că au deja o lună şi jumătate de când au venit pe lume, micuţele nu au reuşit să ia foarte mult în greutate. Şi asta din cauza problemelor pe care siamezele le au încă de când s-au născut. Cu toatea acestea nimic nu pare a sta în calea siamezelor care, prin dorinţa lor de a trăi, i-au uimit până şi pe medicii de la  Spitalul Grigore Alexandrescu care le monitorizează în permanenţă. ”Fetiţele ar fi trebuit să ia în greutate cel puţin un kilogram fiecare, însă ele nu au reuşit să asimileze decât aproximativ 600 de grame împreună.  Starea lor râmăne ân continuare gravă, dar stabilă”, ne-a declarat dr. Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al unităţii în care se află internate copilele.

Aşa cum le-a promis medicilor, Cristina Stroe, mama siamezelor vine în continuare şi îşi vizitează fetele cam o dată pe săptămână. Însă de când cu zăpezile care au pus stăpânire pe întreaga Românie, Cristina a mai rărit un pic vizitele, venind cam o dată la două săptămâni la spitalul din Capitală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro