Vineri, 29 martie 2024 - 1:55:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vânătoarea de ouă şi Târgul de turism Expo Vacanţa la Ploieşti Shopping City


4 aprilie 2014

Ploieşti Shopping City se pregăteşte de sărbătoare şi lansează Campania de Paşte, cu evenimente speciale şi promoţii dedicate.  Astfel, micuţii ploieşteni sunt invitaţi să ia parte la o tradiţie de Paşte ce are loc în fiecare an, în întreaga lume: „Vânătoarea de ouă”! Aceasta va avea loc  pe Terasa Ploieşti Shopping City, sâmbătă, 5 aprilie. În plus, organizatorii au pregătit pentru cei mici premii surpriză şi un spectacol marca Palatul Copiilor din Ploieşti. În tot acest timp, cei ce trec pragul centrului comercial pot descoperi cele mai bune oferte de călătorii în cadrul Târgul de turism Expo Vacanţa 2014.

Copiii ies la vânătoare de ouă colorate

Ploieşti Shopping City îi aşteaptă pe cei mici la „Vânătoarea de ouă”, unde aceştia vor avea parte de distracţie alături de Iepuraşi şi de cadouri surpriză. Copiii vor primi indicii de la Iepuraş şi vor fi îndrumaţi în parcurgerea traseului cu obstacole pentru a găsi cât mai multe ouă colorate. La sfârşit, toţi copiii vor fi răsplătiţi cu dulciuri. În plus, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de spectacolul oferit de Palatul Copiilor din Ploieşti care va aduce în faţa vizitatorilor momente de muzică, dans şi teatru. Activităţile vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 14:00 pe Terasa Ploieşti Shopping City.

Idei pentru vacanţă de Paşte

În perioada 4 – 6 aprilie, Ploieşti Shopping City împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova organizează Târgul de turism Expo Vacanţa 2014 aflat la cea de–a VII –a ediţie. Cei care îşi doresc să petreacă Paştele într-un loc deosebit alături de cei dragi sau să îşi planifice vacanţa de vară vor găsi aici oferte speciale din orice destinaţie din străinătate sau din ţară. Târgul poate fi vizitat între orele 10:00 si 22:00.

Premii instant la tombola de Paşte

Vizitatorii Ploieşti Shopping City vor avea parte în această perioadă şi de o tombolă specială de Paşte cu premii instant. Clienţii pot participa până pe 27 aprilie prin cumpărături de minim 200 de lei în oricare din magazinele din Ploieşti Shopping City.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro