Marţi, 19 martie 2024 - 12:18:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificati


13 august 2015

Românii interesaţi de locuri de muncă în străinătate pentru necalificaţi au la dispoziţie, în această perioadă, mai multe oferte de angajare în depozite din Marea Britanie.

O agenţie de recrutare şi plasare a forţei de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să muncească în depozite din Anglia. Programul „Lucrători depozite în Anglia” este deschis tuturor persoanelor interesate, chiar dacă nu au calificare sau experienţă.

Veniturile brute sunt cuprinse între 6,5 şi 9 lire pe oră, putând ajunge aşadar la peste 2.000 de euro pe lună.

De asemenea, toţi candidaţii vor avea parte de un stagiu scurt de pregătire de aproximativ câteva zile, înainte de începerea muncii.

Printre responsabilităţile muncitorilor se numără: depozitarea mărfurilor, mutarea bunurilor şi a produselor în depozit, selectarea şi ambalarea produselor pentru expediere, încărcarea şi descărcarea mărfurilor, întreţinerea curăţeniei în depozit.

Toate detaliile despre aceste joburi sunt disponibile AICI.

O agenţie de recrutare britanică este în căutarea a 50 de persoane care să muncească în centre de distribuţie din Marea Britanie. Nu se percep taxe sau comisioane.

Candidatul ideal trebuie să fie dispus să muncească în schimburi şi să fie atent la detalii.

Printre responsabilităţile angajaţilor se numără localizarea, identificarea şi transportul produselor de la locul lor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor, împachetarea comenzilor şi primirea şi expedierea de bunuri.

Plata este cuprinsă între 6,50 şi 8,13 lire pe oră, putând ajunge aşadar la peste 1.800 de euro lunar. Vacanţa plătită este de 28 de zile lucrătoare pe an. Angajatorul oferă şi training la locul de muncă.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă puteţi găsi AICI.

O firmă de recrutare caută 25 de persoane care să lucreze ca operatori în depozite din Anglia.

Candidatul ideal are o atitudine flexibilă şi este o persoană muncitoare. Experienţa anterioară în cadrul unui depozit reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie, posturile fiind disponibile şi pentru necalificaţi.

Jobul presupune folosirea echipamentelor de ridicare şi de transport al mărfurilor, preluarea, colectarea, manipularea şi livrarea comenzilor.

Contractul se face pe perioadă nedeterminată, fiind înregistrat la camera de muncă din Anglia. Plata este de 7 lire pe oră plus bonus pentru orele suplimentare şi atingerea baremurilor de livrări. Venitul brut este de aproape 1.700 de euro lunar. Concediul este de 21 de zile.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă găsiţi la acest link.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro