Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:41:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Cumpără” un motociclist şi îndeplineşte un VIS!


11 decembrie 2017

Motocicliştii, licitaţia şi filantropia! Trei elemente care, aparent, n-au nimic în comun, dar care, în realitate, se încheagă într-un eveniment demn de toată admiraţia.

Fioroşi la prima vedere, greu abordabili, cu o imagine dezordonată, etichetaţi ca fiind „revelii traficului“, veşnic pasionaţi de rock şi adrenalină, 11 motociclişti, membri ai Happy Street Brotherhood MF (HSBMF) vor să demonstreze că şi în cazul lor, ceea ce domină este, de fapt, sufletul.

Astfel, aceştia au venit cu o propunere inedită, prin care îmbină filantropia cu pasiunea lor pentru caii-putere pe care vor s-o împărtăşească şi altora. Totul în cadrul unei licitaţii care îi va avea ca „obiect“ pe ei şi ale lor motoare.

„Alături de campania organizată de Grupul «Pentru Tine!», HSBMF organizează, în perioada 11.12 - 25.12.2017, o licitiaţie caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru campania sus menţionată.

Ce oferim: o plimbare cu motocicleta în luna iunie 2018 (data exactă o comunicăm din timp, nu ştim prognoza meteo pentru anul viitor).

Ce trebuie să faci: regasesti mai sus posterul cu motocicliştii din HSBMF, dar şi fotografiile individuale ale acestora, fiecare având un număr. Scrie în comentariu, PE PAGINA

EVENIMENTULUI
, numărul motociclistului şi suma pe care o licitezi (dacă îţi doreşti cu adevărat plimbarea, urmăreşte să nu ţi-o ia nimeni înainte). 
Să nu râdem unul de altul, considerăm sa pornim licitaţia de la 20 RON, aşa băşcălia este mai mică. La final, cel care a oferit cel mai mult va fi declarat câştigător. Dacă te numeri printre norocoşi, dai fuguţa la Cristi Minculescu unde, în schimbul sumei licitate, primeşti voucherul.

Acestea fiind spuse, spor la treabă, noi stăm cu ochii pe comentarii“, se arată în anunţul şi regulamentul licitaţiei organizate de motocicliştii HSBMF.

Atenţie, pentru a vă fi validate propunerile de licitaţie trebuie să lăsaţi comentarii doar pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2010443525835705/ Aici trebuie să precizaţi numărul motorului şi persoanei cu care doriţi să vă plimbaţi, dar şi suma pe care o licitaţi.

După câştigarea voucherului, cei în cauză vor ţine legătura, în permanenţă, cu motocicliştii pentru stabilirea unei date şi a unei rute pentru plimbarea pe două roţi.


Liliana Maxim Minculescu

Foto: HSBMF


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro