Vineri, 29 martie 2024 - 3:33:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Există viaţă după moarte ?


17 septembrie 2013

Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, în cele din urmă, reuşeşte să-l dezlege. De-a lungul timpului au existat mai multe teorii care au încercat să explice fenomenul, dar niciuna nu a fost concludentă.

Dacă religia ne învaţă că sufletul, în funcţie de evoluţia sa pe Terra, poate merge în Rai sau Iad, pe de cealaltă parte ştiinţa susţine că fenomenul morţii nu este nimic altceva decât o iluzie generată de creier.

Din această cauză, nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce însemnă cu adevărat sfârşitul biologic. Oamenii de ştiinţă de la Universităţile din Edinburgh şi Cambridge susţin că au reuşit să descifreze misterul morţii biologice. Tot ceea ce se spunea despre această experienţă, existenţa tunelului cât şi luminile specifice, sunt reprezentări prin care creierul încearcă să-şi explice întreg fenomenul, scrie efemeride.ro.

Moartea este pur şi simplu sfârşitul, din punctul de vedere al ştiinţei şi lumea spirituală nu există pentru că totul se termină aici pe Terra. Ştiinţa se îndepărtează considerabil de religie, cât şi de lumea spirituală şi oferă o abordare statică asupra morţii. Astfel, în opinia cercetătorilor, nu mai există nicio lume spirituală şi nici viaţă de apoi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro