Marţi, 11 august 2020 - 10:32:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Există viaţă după moarte ?


17 septembrie 2013

Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, în cele din urmă, reuşeşte să-l dezlege. De-a lungul timpului au existat mai multe teorii care au încercat să explice fenomenul, dar niciuna nu a fost concludentă.

Dacă religia ne învaţă că sufletul, în funcţie de evoluţia sa pe Terra, poate merge în Rai sau Iad, pe de cealaltă parte ştiinţa susţine că fenomenul morţii nu este nimic altceva decât o iluzie generată de creier.

Din această cauză, nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce însemnă cu adevărat sfârşitul biologic. Oamenii de ştiinţă de la Universităţile din Edinburgh şi Cambridge susţin că au reuşit să descifreze misterul morţii biologice. Tot ceea ce se spunea despre această experienţă, existenţa tunelului cât şi luminile specifice, sunt reprezentări prin care creierul încearcă să-şi explice întreg fenomenul, scrie efemeride.ro.

Moartea este pur şi simplu sfârşitul, din punctul de vedere al ştiinţei şi lumea spirituală nu există pentru că totul se termină aici pe Terra. Ştiinţa se îndepărtează considerabil de religie, cât şi de lumea spirituală şi oferă o abordare statică asupra morţii. Astfel, în opinia cercetătorilor, nu mai există nicio lume spirituală şi nici viaţă de apoi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(144 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar MIRICA A GHEORGHE 0  

Dupa moarte exista o viata de descompunere biologica in care moartea da viata microorganismelor in dezvoltarea lor si transformarea omului in lut de diverse culori in functie de zona, in natura este o viata continua ,,nimic nu se cistiga si totul se transforma ,, asa ca viata exista si dupa moarte , in moartea clinica vezi acele cercuri spirale care se invirte deasupra ta avind diverse culorii ma repet cit esti in moarte clinica acele culori pe care le vezii sint in alfel in alte zone cum ar calde sau recii , daca nu reusesti sa iti recapeti cunostinta decesul este acolo, si ramii cu o iluzie in creier de bunavoie sau tristete sau nimic , tot in functie de timp si loc , ce trebuie sa stiti ca din acesta spirala care se invirte deasupra ta sa nu ii intinzi mina adica sa iti placa ce se intimpla ,esti pierdut in momentul in care iti place mentionez ca in acest virtej dispar anumite culorii de pinde albastru si ramine albastru violet la fel si rosu , care ramine strident galbenul si albul , albul este in interior si este placut dar nul accpta ca morii cu zile cine nu poate sa se rupa de acest cerc decedeaza nu ramine nici in moarte clinica moartea clinica este o lupta intre viata si moarte si dupa cum vam mai spus sa nuti placa astai moartea clinica luptind poti cistiga viata cit nu se stie . sanatate si sa nu va placa . cu ocazia sarbatorilor de paste urez tuturor care au fost in moarte clinica viata lunga si sa aiba grija ce manica paste fericit tuturor.

(10 aprilie 2015 00:18:21)


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 11 august 2020
Autentificare
stiriactuale.ro