Duminică, 7 martie 2021 - 10:28:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sărbătoare la Măgurele


30 mai 2014

Peste 40 de artişti vor concerta în acest weekend în comuna Măgurele, la cea de a doua ediţie a Zilelor comunei. Localnicii sărbătoresc cu acest prilej şi 511 ani de atestare documentară a localităţii.

Printre numele care vor veni la Măgurele pentru a-i încănta pe localnici regăsim trupele Bere Gratis, Alesis, Maxim, Pact cu Leo Iorga, şi pe soliştii Cristina Spătar, Claudia Ghiţulescu, Maria Ghinea, Rodica Mitran şi mulţi alţii.

Pentru copii au fost instalate o mulţime de maşinute şi tiribombe, iar alduţii se vor putea desfăta cu mici şi bere de la terase amenajate în zona Stadionului Voinţa 2000 Măgurele.

Chiar dacă meteorologii au emis mai multe atenţionări de ploaie şi vijelii, primarul Vasile Diaconu este optimist şi este convins că vremea va permite desfăşurarea serbării cîmpeneşti

"Am muncit foarte mult pentru organizarea festivităţilor şi sunt convins că vremea va ţine cu noi. Avem focuri de artificii, lampioane zburătoare, multe, foarte multe concerte şi surprize atât pentru copii cât şi pentru părinţi. Noi îi aşteptăm pe toţi locuitorii comunei Măgurele, dar şi pe toţi prahovenii care vor să petreacă alături de noi", ne-a spus primarul Diaconu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(225 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 martie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro