Joi, 18 aprilie 2024 - 6:38:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noul iPhone va fi lansat la vară


5 aprilie 2013

Apple intenţionează să înceapă producţia noului smartphone al companiei în acest trimestru, iar lansarea ar urma să aibă loc în vara acestui an, conform unor surse citate de Wall Stret Journal.

Apple va lansa viitorul vârf de gamă în vară, dar lucrează şi la un model mai ieftin, scriu cei de la WSJ. Deşi Tim Cook, CEO-ul companiei,  nu a confirmat niciodată că Apple lucrează la un produs ieftin, analiştii consideră că Apple va pierde războiul cu Samsung dacă continuă să lanseze un produs pe an şi acela la un preţ exorbitant.

Apple are o cotă de piaţă de doar 8,6% pe piaţa telefoanelor mobile, în timp ce Samsung este lider cu 25%, conform datelor Strategy Analytics.

Despre cum va arăta noul iPhone, nu se cunosc detalii, însă este de aşteptat ca acesta să aibă un procesor mai performant, o cameră cu o rezoluţie mai ridicată şi un nou sistem de operare.

Rivalii de la Samsung vor începe comercializarea celui mai nou smartphone, Galaxy S 4, luna aceasta. Sud-coreenii estimează vânzări ce vor trece pragul 10 de milioane de unităţi în prima lună.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro