Duminică, 26 iunie 2022 - 6:14:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Creştere a vânzărilor de haine pe segmentul online din România


16 mai 2012

online-shopping_3Cumpărătorii online din România aloca bugete mai generoase pentru haine şi articolele de încălţăminte, inclusiv pentru a achiziţiona produse de brand, mai scumpe. Tranzacţiile de peste 400 de lei (fără TVA) au crescut cu 25% în intervalul ianuarie - aprilie, comparativ cu anul trecut. Datele au fost oferite de 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România.


Fashion este unul dintre segmentele cu cea mai rapidă evoluţie în ultimul an, pe piaţa de comerţ electronic. În intervalul ianuarie - aprilie 2012, vânzările de produse fashion din 2Parale au crescut cu 11,6% comparativ cu perioada similară din 2011. Martie a fost luna cea mai prolifica pentru shopping-ul online de haine.


Dezvoltarea interesului pentru hainele comandate online se reflectă şi în creşterea valorii medii a unei tranzacţii până la 185 de lei, faţă de media de 177 de lei din ianuarie-aprilie 2011.
Dacă la nivel general cele mai multe comenzi online se plasează în zilele de miercuri şi joi, pentru produsele fashion shopping-ul este mai productiv în zilele de joi şi vineri. Cel mai mare flux de cumpărături se înregistrează exact la orele prânzului, cel mai probabil în pauză de masă. Un vârf al achiziţiilor online de haine se conturează şi începând cu ora 22.00.


Pentru a profita de evoluţia vânzărilor de articole vestimentare, 2Parale a lansat Fashion Affiliate Challenge, o competiţie care oferă afiliaţilor din reţea ocazia de a câştiga premii de peste 7.250 de euro. Afiliaţii care vor genera cele mai multe vânzări aprobate până la 15 iunie vor primi unul dintre cele trei premii în bani, precum şi bonusuri. Cel mai performant afiliat va câştiga 1.000 de euro oferiţi de 3 Suisses, plus 20% din comisioanele obţinute în perioada iulie-septembrie 2012.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(89 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro