Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:33:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Magazinele Profi se închid pe 13 februarie


6 februarie 2012

profi-bucurestiToate cele 108 magazine Profi vor fi închise în data de 13 februarie, potrivit unor surse din piaţă. Nu există informaţii potrivit cărora reţeaua urmează a fi închisă definitiv sau urmează a-şi schimba numele ca urmare a unei preluări sau a unei operaţiuni de rebranding.

În urmă cu câteva luni au apărut în presă informaţii potrivit cărora Profi ar purta discuţii pentru achiziţia reţelei de tip discount Penny Market. Reprezentanţii Profi nu au făcut atunci nicio declaraţie care să confirme această informaţie. Ei au spus însă că poartă discuţii pentru achiziţia unor jucători din piaţă.

Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, a obţinut anul trecut afaceri de peste 800 mil. lei (186 mil. euro), în creştere cu circa 30%.

În urmă cu o lună Pawel Musia, directorul Profi anunţa că are planuri pentru deschiderea a 25 de magazine în acest an, şi indica totodată că în luna februarie urmează a fi făcut un anunţ important, fără a da însă detalii. În ultimii ani Profi a fost una dintre cele mai agresive reţele în ceea ce priveşte expansiunea, ajungând la o reţea de 108 magazine, a treia cea mai extinsă din România.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro