Vineri, 24 mai 2024 - 12:48:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE


7 ianuarie 2016

Teodor Meleşcanu s-a înscris miercuri, 6 ianuarie, în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), motivându-şi alegerea prin faptul că ALDE este „singurul” partid liberal din România.

„Am ales să mă alătur Alianţei Liberalilor şi Democraţilor deoarece consider că este singurul partid liberal din România în acest moment, mai ales că ALDE este un partid liberal recunoscut la nivel european. Mă simt legat sufleteşte de ALDE, mai ales prin prisma prieteniei vechi pe care o am cu Guy Verhofstadt şi Graham Watson”, a precizat Meleşcanu, citat de ALDE într-un comunicat remis miercuri.

Potrivit lui Meleşcanu, activitatea sa din cadrul administraţiei guvernamentale este doar „o paranteză”, pe care a venit momentul să o încheie.

„Apreciez faptul că ALDE este singura formaţiune politică care s-a plasat în opoziţie faţă de actuala guvernare”, a susţinut el.

Teodor Meleşcanu a deţinut de două ori funcţia de ministru de Externe — în guvernele Văcăroiu şi Ponta, pe cea de ministru al Apărării Naţionale — în Guvernul Tăriceanu şi a fost senator de Prahova. Meleşcanu a deţinut şi funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe şi, ulterior, pe cea de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului Victor Ponta


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro